Електронен обмен на документи

Когато се прилагат нови технологии, избраният от вас софтуер или приложение трябва да подобри оперативната ефективност, да увеличи продуктивността на служителите и да намали разходите. Софтуерът за споделяне на документи eDoc е от особена важност при освобождаването на служителите от рутинни дейности, за да се съсредоточат върху задачи с по-висока ефективност. eDoc ви дава достъп до документите директно от вашия смартфон или таблет. Вие имате достъп до документите от всякъде когато имате нужда, да ги разгледате на екрана и да ги предаде към следващия работен процес.


Предимства:

Експорт на документи от ERP системата

Експортирайте издадените документи от ERP системата към eDoc. Оторизин потребител има възможност да ги прегледа и одобри за изпращане към контрагентите. Проследявайте статуса на изпратените документи и вижте пълната история на транзакциите.

Достъп базиран на роли

eDoc.bg е защитен с парола и ви позволява да настроите контрола на достъп за потребителите. Можете да зададете различни контролирани привилегии на потребителите.

Сигнали и Известия

Управлението на електронни фактури и документи може да бъде трудна задача. С eDoc.bg сега можете да зададете предупреждения и уведомителни съобщения.

Лесен за използване интерфейс

eDoc.bg е лесен за използване продукт и има много проста навигация. Не е нужно да бъдете технически грамотни, за да навигирате през този софтуер.

Още възможност:

Send SMTP

Бърз и лесен начин за изпращане на множество имейл съобщения от един сървър на друг с прикачени документи директно от ERP системата. Функцията позволява да зададете персонализиран текст на съобщението и изисква валиден имейл адрес на контрагента.

Send MAPI

Функцията симулира действието на Send SMTP. Чрез нея бихте могли да проследите какво би е случило, ако стартирате функцията Send SMTP. Генерира и запазва локално приложения документ, както и outlook файл, от който можете да проследите детайлно имел съобщението.

Внедряване
Обучение
Консултации